Ékszerek rendelése

A Samsung a világ legnagyobb hajógyára, a legtöbben mégsem erről ismerjük. Cégünket sem elsősorban a zománc ékszerekről vélik ismerősnek a vitorlázás szerelmesei. Én mégis így szeretném a PICULA név ismertségét elterjeszteni, ehhez hívtam segítségül a hajépítés mellé évek óta társuló, ékszer tervezés , gyártás, forgalmazás tevékenységemet. Kis kiállítási közönség unszolására, szélesebb körben is elérhetővé teszem a láng zománc ékszereket, hiszen a hajókhoz hasonlóan az e fajta kincsek is képesek a használójuk szívéhez nőni. Megjelenésükben azonnal a vitorlázás jut az eszünkbe, hiszen vérvörös mint a kikötőink jelzőfényei, fehér mint a tarajos hullám a ragyogó napsütésben, és kék mint végtelen vizeink a láthatáron .

Fülbevalók

Fülbevalók

A képen látható fülbevalók mindegyike ötvözött ón, nemesfém bevonattal, nikkel mentes. Hagyományos stekkeres, beszúrós kivitelben, vagy francia kapoccsal készülnek. Nagy gondossággal egyedi kézi zománc bevonattal díszítettek, egyes darabok speciális cement ragasztóval swarovsky kövekkel nyerik el végső csillogásukat.

Nyakláncok

Nyakláncok

A láncok kőr szövött szatén zsinóron tartják a medálokat, melynek hossza többnyire 40 cm. Ehhez csat részen még hosszabbít találhat, így tovább növelhető 45 cm hosszúságig. A medálok egyszerűen leszerelhetőek, és könnyen viselhetővé válnak más láncokon, zsinórokon. Anyagukat tekintve megegyeznek a fülbevalóknál leírtakkal.

Szettek

Szettek

A karkötők rugalmas kaucsuk szálra vannak fűzve, le és felvételük rendkívül egyszerű. Ajánlom a már jól bevált összeállításokat, hiszen a karkötők, és a fülbevalók formavilágukban minden esetben összeillők, egymás tökéletes kiegészítői. Áruk a külön-külön válogatásnál minden esetben kedvezőbb.